ma gandeam la faza cu inregistrarea porno in care apare sotia fotbalistului de la steaua….ba frate da pula verde ala care a dat inregistrarea ziaristilor…ii un futut in cap..
..adica daca cineva,candva a iubit sau macar a tinut la cineva..DE CE PUII MEI..dupa o vreme vrea sa-i faca rau acelei persoane????
..pentru bani???….merita???
cand au facut filmuletul l-au facut din placere si din incredere reciproca…AMU daca ea a ajuns cunoscuta si o duce bine,are un sot si copii..de ce sa nu apara fostul,prostul,sa-i faca niste probleme…
hmm…ce demonstreza acel film???ca in romania oamenii se FUT??? UAIIII de capu meu…ce interesant..chiar!!! cum de ??? io credeam ca nu…
apropos ana maria prodan zicea ca ghionea va divorta de sotia lui…DE CE ??? daca face asta e un fraier…sau ce.. nenea fotbalistul credea ca si-a gasit o printesa virgina????..
…cam toti fotbalisti isi cauta gagici bune care le cad repede in brate…
..daca ar fi niste sfinte ar trebui saracii sa stea pe tusa 2,3 sezoane sa aiba timp sa curteze niste virgine bisericoase,sa le duca la suc, la inghetata,sa le citeasca poezii,sa le abureasca,sa le ia de sotii si abia apoi sa le futa..ceea ce nu se va intampla niciodata sau aproape niciodata..motivul????…toti fotbalistii sunt antrenati si invatati sa marcheze din orice pozitie……….

PS:bravo ziarului CAnCAn..ati mai distrus o familie…scoate-va-s ,,n,,-ul din nume

Reclame